Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Varázslatok, mágia, bűbáj

2009.12.03

SZERELMI  VARÁZSLAT

 

Kép

 


 

A hűség virága »
Szerelmi talizmán »
Rózsaszírom bűbáj »
Összekötő varázslat»
Varázslat a szerelemért »
Varázslat szerelmi bánat ellen »
Gyönyörű mágia a szerelemért »
Tudni szeretnéd, hogy komoly-e a kapcsolatod?»
Valentin napi szerelemvarázslatok »
Rituális szertartás álmaid pasijáért »
Varázslat a nagy Ő visszaszerzésére »

 

 

Illatos varázskeverékek

Kép  Készítsünk néhány varázsolajat, melyek segítségével tuti, hogy nem kerül el bennünket a szerencse, nyugodtak leszünk, és még a szerelmi életünket is megfűszerezhetjük egy kicsit. Tiszta haszon… És mindössze néhány percről van szó.

tovább »

 

 

Nagy arkánum varázslat

Kép  Ez a varázslat a tarot alapelveire épül. Fel kell készülni egy kis töprengésre, ha a kártyákkal érkező üzenet körmönfontabb, mint ahogy remélted. Biztos lehetsz abban, hogy a kapott tanács valódi, ha a kérésed őszinte. Fogadd el az első osztást, és az útmutatás szerint olvasd a lapokat.

tovább »

 

A rejtélyek Holdja

Kép  A Hold évezredek óta megigézi az embereket. Ciklikus növekedése és fogyása hatást gyakorol álmainkra, hangulatunkra, és felébreszti benső énünket. A mágikus Hold segít abban, hogy magadba nézz. Ezt a varázslatot hétfőn érdemes elvégezni, amikor leginkább érvényesül a Hold hatása.

 

Hűségkarperec

Kép  A szerelem megpecsételéséhez
A bogyók a szerelmi eskük hagyományos kellékei, talán azért, mert magukban hordozzák a gyümölcs tápláló tulajdonságát és a jövőbeli bőség magvát. E varázslatnál a bogyók összefogják az esküt, és mágikus képességeikkel hatásossá teszik azt.

tovább »

 

Keleti igézet a szerelemért

Kép  Ez a szerelmi főzet az ősi Indiából származik. Elsősorban az érzékekre hat, de erősen növeli a szerelmi vágyat is. A következő fogást egy nappal azelőtt készítsd el, hogy feltálalnád. Miközben főzöd, gondolj arra, hogy a fűszerekkel együtt a szerelmedet is belekevered.

tovább »

 

Varázslat a lelkitársadért

Kép  Ne feledd, a mágia oda-vissza hat, és téged is megköt, akár karmikus szinten is. Nem ismeretes a kötés visszafordítása, ezért nagyon alaposan gondold meg, akarod-e, mielőtt belefognál. Az igézés a párok érzéseit pecsételi meg, tehát nem a könnyű viszonyokra vonatkozik.

tovább »

 

Szexszertartás

Kép  Az ősz az év egyik olyan időszaka, amikor az évszakok változása a legerőteljesebben játszódik le a szemünk előtt. Hagyd, hogy az őszi szex az évszak tulajdonságait tükrözze azáltal, hogy megtestesíti a tervezés és a megszilárdulás témáit. Ez a jövőképek kialakításának és az új dolgok kipróbálásának időszaka a szexben is.

tovább »

 

Megtisztító mágia angyalokkal

Kép  Ezt a varázs szertartást magam is alkalmaztam, és azt vettem észre, hogy nagyon jól oldja a mentális blokkokat! Ezért nyugodt szívvel ajánlom neked is, ha úgy érzed, segítségre van szükséged egy bizonyos problémában.

tovább »

 

 

Rózsaszirom bűbáj

Kép  Az igaz szerelem behívására

Ez a varázslat azoknak jelent nagy segítséget, akik egyedül vannak, de készek az igaz szerelemre. Mágikus üzenetet indít el, hogy már készen állunk a megállapodásra a megfelelő személlyel.

 

 

Ez a varázslat a rózsa ősi szimbolikáját hívja segítségül, hogy jelezze, készen állunk egy arra érdemes és igaz szerető fogadására az életünkben. Hogy biztosítsuk kilátásainkat, mindenképpen sok szirommal rendelkező virágokat válasszunk, mivel ez a bűbáj belőlük formál szerelemösvényt, amely elvezeti az igazi kedvest az ajtónkig – és még tovább.


Kellékek


- 1 vörös gyertya,
- 1 pohárnyi tiszta forrásvíz,
- vékony varrótű,
- vékony, piros pamutcérna
- tálka,
- piros rózsaszirmok.


A varázslat menete


1.Gyújtsuk meg a vörös gyertyát a következő szavakkal:


„Fénylő Vénusz, add áldásod e körre.
Bűbájom tiszteld meg, és erőd kísérje.”


Fogjuk a balkezünkbe a poharat, a jobb tenyerünket emeljük a víz fölé, és mondjuk:


„E tiszta víz az istennő áldását hozza.
Megáldom én is, hogy a szerelmet elhozza.”


Hintsünk vizet a rózsaszirmokra a következő szavak kíséretében:


„Legyen az eljövendő szerelem olyan tiszta, mint a szándékaim.”


2. Most vegyünk el három szirmot, a többit pedig vigyük a tálban a bejárati ajtóhoz. Szórjuk el a szirmokat az ajtótól egészen az ágyunkig. Fűzzük a cérnát duplán a tűbe, szúrjuk át a maradék három szirom alját, és készítsünk rózsaszirom nyakláncot. Viseljük éjszaka, majd egy hónapon át tartsuk a párnánk alatt.


3. Ezután tegyük rózsaszirom amulettünket természetes vízbe (folyóba, patakba), és várjuk az igaz szerelmünk felbukkanását.


 

 

A VARÁZSLAT BIBLIÁJA
Amit az amulettekről és a varázslásról tudni kell
(Alexandra Könyvkiadó)

A varázslat bibliája alapos és részletes útmutató a gyakorlati mágiához, és 150 olyan bűbájt ismertet, amelyek jobbá tehetik az életünket. a természet mágiájának az alkalmazásával erősíthetjük a szerencsénket és az egészégüket, előremozdíthatjuk a karrierünket, harmonikussá tehetjük családi kapcsolatainkat, és akár még az igaz szerelemre is rátalálhatunk. A mágiában lépésről lépésre bevezető gyűtjemény hagyományos varázslatokés amulettek széles skáláját mutatja be, amik a mai életünkhöz is illeszkednek.

 

 

SEGÍT  A  DEPRESSZIÓ  LEKÜZDÉSÉBEN

Hozzávalók

Szárított vagy friss verbénalevelek,
- rózsa-, szantálfa-, és napraforgóolaj,
- 2 db kék színű gyertya.


Előkészületek

Lehetőleg teliholdkor végezd el az előkészületeket, mert ilyenkor mindent könnyebb feltölteni energiával. Gyűjts, vagy vásárolj néhány verbénalevelet, és várd meg az estét. Amikor leszáll a sötétség, menj ki egy olyan helyre, ahonnan jól látod a Holdat, és elég élesen megvilágít. Helyezd a verbénát a kitárt tenyeredre, és kezdd el mormolni a következő varázsigét:


„Itasd át szent füvemet a fénnyel,
hogy erőt adjon nappal és éjjel.”


Ez alatt a verbéna folyamatosan töltekezik energiával. Ha úgy érzed, hogy teljesen feltöltődött, hagyd abba a varázsige ismétlését. Most már bármikor felhasználhatod a feltöltekezett növényt. Amíg azonban nincs rá szükséged, tedd el olyan helyre, ahol nem zavarja semmi, és sötét van, pl. a szekrény mélyére.


A bűbáj menete

Ha úgy érzed, hogy eluralkodott rajtad a depresszió érzése, vagy letört és szomorú vagy, vedd elő a Hold energiájával feltöltött verbénaleveleket, és dobd őket forrásban lévő vízbe. Kb. 10 percig hagyd ázni. Ez idő alatt önts 25 ml napraforgóolajba 5 csepp szantálfaolajat és 2 csepp rózsaolajat. Szűrd le a verbénafőzetet, és öntsd a fürdővizedbe. Várj legalább 10 percet, amíg teljesen eloszlik a vízben.
Közben gyújtsd meg a kék gyertyákat, és alaposan kend be egész testedet az olajjal. Kezdd a lábadnál, és szép lassan haladva felfelé, dörzsöld bőrödbe az illatos olajkeveréket. Végül maradj nyugodtan, csukd be a szemedet, és néhány másodpercig lélegezz mélyeket. Ezután merülj el a verbéna főzettel dúsított fürdővízben, és addig maradj benne, amíg jól esik.


 

 

 

Meglátod, utána olyan leszel, mintha kicseréltek volna. Nyoma sem lesz a depressziónak és a melankóliának.


Forrás: Nicola de Pulford - Varázslatok könyve (GABO Könyvkiadó)

 

 

 

Varázstükrös szépségvarázslat

 

Mindenkinek vannak olyan testrészei, amellyel elégedetlen, és szeretné, ha sokkal szebb, jobb lenne. Ez a varázslat segít abban, hogy mind a saját, mind mások szemében szépnek lásd magad.

 

Hozzávalók:

- 1 apró kézi tükör
- 3 gyertya
- Rózsaolaj
- Pacsuli illatú füstölő
- Egy kis nyugalomA gyertyák színe

A gyertyák színét az alábbi három színből válaszd ki. Lehet mindegyik ugyanolyan színű, és akkor erősebb lesz a hatás, de ha akarod, három különböző színű gyertyát használj, hogy minden tulajdonságból kapj egy keveset:


Vörös: ha szexepilt szeretnél.


Ezüst:
ha te szeretnél lenni a figyelem középpontja, és sztárhoz méltó karizmára szeretnél szert tenni.


Narancssárga:
ha általánosan vonzó és szerethető akarsz lenni.

A varázslat

Egy teliholdas éjszakán keress egy nyugodt, csendes helyet a szabadban, ahol nem fognak megzavarni. Gyújtsd meg a füstölőt és a három gyertyát. Vetkőzz le, és kend be a rózsaolajjal a testednek azokat a részeit, amelyeket meg szeretnél változtatni. Ha például úgy gondolod, hogy a melled túl kicsi, kend be a rózsaolajjal mindkét melledet. Ha mindent teljesen meg szeretnél változtatni, akkor kend be a rózsaolajjal a homlokodat, a mellcsontodat, a hasad közepét, mindkét csuklódat, valamint a két térded mögötti részeket. Vezesd át a tükröt a füstölő füstjén, aztán emeld a fejed fölé úgy, hogy a visszatükröző fele a telehold felé nézzen.Mondd el ezt a varázsigét:


„Fa és Szél, Parázs és Köd,
Teljesítsd áldott gyermeked kívánságát,
Szent Anya, töltsd meg e tükröt,
Fényed a szépséget tegye láthatóvá,
Burkold be lágy ragyogásoddal,
Hogy mindig csak azt mutassa, ne mást.”


Engedd le a tükröt, és nézz bele

Képzeld el, milyennek szeretnél kinézni a saját szemedben és mások szemében egyaránt, és azt is, hogy milyen reakciót szeretnél kiváltani másokból. Ismételd el a következő varázsigét:


„Mint egy bimbó a réteden,

Soha ne múljon szépségem.”

 

Most használd a tükör visszatükröző felületét arra, hogy a telehold fényét arra a helyre vagy azokra a helyekre irányítsd, amelyeket szebbé és kívánatosabbá szeretnél tenni. Ha ezzel elkészültél, csavard a tükröt valamilyen sötét anyagba, és nagyon vigyázz rá. Ha a tükör valaha is összetörik, akkor a varázslat is megszűnik. Oltsd ki a gyertyákat, öltözz fel, és hagyd végigégni a füstölőt.


Egy kis extra hatásért

Ha például fontos randi, üzleti találkozó vagy meghallgatás előtt állsz, megint dörzsöld be magad rózsaolajjal, és 10 percet szánj arra, hogy a tükörben nézegeted magad. Miközben ezt teszed, koncentrálj azokra a dolgokra, amelyeket vonzónak találsz magadban, és azokra a dolgokra, amelyeket szeretnéd, ha mások látnának, amikor rád néznek.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.