Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Victoria és David Beckham

2009.11.27

 

 

Kép

 

 

 Victoria és David Beckham élete

Kép Victoria Caroline Beckham (született Adams), (Harlow, Essex) -(1974.április 17.) angol énekesnő, dalszövegíró, modell, a  Spice Girls egykori tagja. Leginkább a David Beckhammel kötött házassága miatt ismerik. A modern kor egyik legismertebb, legvitatottabb, legfelkapottabb híressége.

Anthony William Adams elektromérnök és Jacqueline Doreen Cannon gyermekeként született. . Két húga van. Mielőtt csatlakozott a Spice Girlshöz, Victoria táncosként dolgozott és a nálunk nem nagyon ismert Persuasion együttes tagja volt.

 

 

Kép

Teljes név David Robert Joseph Beckham OBE
Születési dátum 1975.május.2. (34 éves)
Születési hely Leytonstone,  London, Anglia
Állampolgárság brit
Magasság 183 cm

 Apja Alan "Ted" Beckham konyhai alkalmazott és nem utolsó sorban Manchester United-rajongó. Anyja Sandra Georgina West, foglalkozása szerint fodrász. Anyai nagyapja zsidó származású, ő félzsidónak tartja magát.

 

  

1997. derekán kezdett randizni Victoria Adams-szel, a Spice Girls akkori nagysikerű lányformáció egyik oszlopos tagjával, miután "Posh Spice" a helyszínen tekintette meg a Manchester United egyik mérkőzését. Kapcsolatuk a kezdetektől fogva hatalmas média érdeklődés mellett tartott. A média "Posh és Becks"-nek nevezte a párt. Beckham Victoria kezét 1998. január 24-én kérte meg egy angliai étteremben, Cheshuntban.

A Luttrellstown kastélyban, Írországban esküdtek meg 1999. július 4-én, és a feleség felvettte Beckham nevét, és ezentúl Victoria Beckham lett. Az esküvőn Beckham akkori csapattársa, Gary Neville volt a tanúja, a négy hónapos kis Brooklyn pedig a gyűrűhordozó. A média jelenléte nélkül zajlott az esküvő, mivel az Beckham-családnak külön megállapodása volt az OK! Magazinnal, de az újságok ennek ellenére lehoztak képeket róluk, miközben arany trónokon ülnek. 437 alkalmazott dolgozott az esküvői utáni fogadáson, mely körülbelül 500 000 font sterlingbe került.

1999-ben a Beckham-család 7.5 millió font sterling értékben megvette az azóta már csak Beckhingam palotának nevezett házát London közelében. David-nek és Victoriának három fiúgyermeke született: Brooklyn Joseph Beckham (1999. március 4.), Romeo James Beckham (2002. szeptember 1.) és Cruz David Beckham (2005. február 20.). A népszerű tévhit ellenére Cruz nem a család híres barátja, Tom Cruise után kapta a nevét, hanem a spanyol kereszt szóról. Brooklyn és Romeo keresztapja Elton John és keresztanyjuk pedig Elizabeth Hurley. A Beckham-család szeretne még több gyereket, leginkább egy kislányt.

2007 áprilisában a család megvette az új olasz-stílusú otthonát Beverly Hills-ben, Kaliforniában, készülve Beckham Los Angeles Galaxyba történő átigazolására. A panorámás, városra néző kúria 22 millió dollárba került és olyan híres szomszédságuk lett, mint a Tom Cruise és Katie Holmes színészházaspár, valamint a talk-show sztár Jay Leno. Nem rég Victoria Beckham egy állami TV-csatornának felfedte, hogy Beckham beceneve otthon "Golden Balls". Beckham 2008 márciusában a 60 Minutes hírműsorban azt mondta, hogy "Jobb, ha nem tudjátok honnan kaptam a nevet…" Victoria azt nyilatkozta, hogy férje az ő alsóneműit viseli, amikor otthon van, amikor Beckhamtől erre rákérdeztek a 60 Minutes-ben, tagadta a "vádakat".

Félrelépéseiről

2004 áprilisában a News of the World című brit bulvár magazin azt állította, hogy Beckham és korábbi személyi asszisztense, Rebecca Loos, Beckham házassága ellenére, viszonyt folytatott egymással. Egy héttel később, a maláj származású ausztrál model állította azt, hogy kétszer is félrelépett Beckhammel. Beckham mindkét vádat nevetségesnek nevezte.

Pályán kívüli hírnevéről 

Beckham hírneve már túllépett a futballpálya keretein, a világ nagy részében a neve összefonodott olyan multinacionális nagyvállalatokkal, mint a Pepsi-Cola, Motorola, Vodafone vagy az IBM.

Bármilyen hihetetlen, mikor randizni kezdtek még korántsem arról szólt a fáma, hogy Victoria David hírnevébe kapaszkodva akar boldogulni az életben. Ellenkezőleg, akkoriban inkább arról szóltak a hírek, hogy a feltörekvő futballista tehetség a világhírű – éppen a csúcson lévő – Spice Girls egyik tagjának csapja a szelet, és a mázlista fiatalember érzései viszonzásra találtak. Azóta egy évtized is eltelt, de ők még mindig tartogatnak nekünk meglepetéseket! De még mindig kéz a kézben…*

1998
Végtelen szerelem

Az eljegyzési közleményükhöz mellékelt kép. Posh Spice mikrominiben és David, aki ekkor még nem rajongott annyira a divatért, de a hajápolókért már igen.

 

 

Kép

1998
Szarong volt a mindenük

Alig pár hónap alatt már David is igazi divatdiktátorrá vált, aki némi gúnnyal provokálta szarongjával a labdarúgás intézményét. A nők elájultak tőle.

 

  

 

Kép

 

1999
Motoros szerkóban

A házaspárról ez a kép egy Versace bemutatón készült – állítólag innen datálható a jó kapcsolat a divatcéggel. Ugyanaz a bőrszerelés női és férfi változatban. Az üzenet: őrülten szeretjük egymást!

 

Kép

  

 

2005
Kipp, kopp

Egy étteremből távozva kapták lencsevégre őket London utcáin. Hát igen, a szerelem és a cipősarkak néha ellentétesen változnak: van, akinél laposodik van, akinél magasodik.

 

 

Kép

  

 

2005
Élet a strandon

Újból kisimultan és boldogan St Tropez-ban a strandon. Bár ők is tudják, hogy napozás közben a gyémánt óra, napszemüveg… kérgesítik a bőrt, de nem ijedtek meg. Itt is bátran fitogtatták mutatós kiegészítőiket.

 

 

Kép

  

 

2006
Esküvői szépségek

Tom Cruise és Katie Holmes esküvőjén Olaszországban. Elegáns, luxustervezői-felszerelésben érkeztek globális szupersztár mivoltukat hirdetve.

Kép

  

 

Szexi kis feketében

David és Victoria, a férj 32. születésnapját megünneplendő épp a londoni Cipriani étterembe tartottak. Victoriánál ekkor már egyértelműen a lehető legelegánsabb darabok jöhettek csak szóba, de David esetében is kibontakozóban látszott, hisz ez a háromrészes együttes jelzésértékű.

 

Kép

  

 

2008
A tökéletes találkozás

A pár a Met Ball Costume Institute Gala partiján 2008-ban. Mindketten Armaniban, ami nem meglepő, ha belegondolunk, hogy ekkor már a tervező fehérneműinek reklámarcai voltak.

 

  

 

Kép

 

2008
Kaliforniáról álmodtak

Egy neves tinédzser díjátadón Los Angelesben. Hamar ráéreztek a Nyugati partvidék életmódjára miközben napos színekre váltották utcai ruháikat.

  

 

Kép

 

2009
Fashionisták

A Vogue egyik partiján Milánóban. Miközben saját ruháit hordta, Victoria Beckham sokak meglepetésére lelkesen fogadott divattervező lett. Davidet pedig nemrégiben a világ legdivatosabb emberei közé választották.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.