Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lady Gaga 2

2009.11.29

LADY GAGA

 

Kép Az excentrikus énekesnő szerint saját maga és huszonévesekből álló baráti csapata tervezi színpadi fellépő ruháit, melyet Haus of Gaganak kereszteltek el. A művészi csapat Andy Warhol XX. századi pop art képzőművész munkásságából nyeri az inspirációt, akiért az énekesnő gyerekkora óta rajong. Lady Gaga - aki egyébként nevét a Queen együttes Radio Gaga című számából kölcsönözte - a divat nagykövetének tartja magát, s hiszi, hogy a divat és az előadóművészet kölcsönhatásban áll egymással.

„Számomra a divat jelent mindent. Még zeneíras közben is állandóan a trendre és a fellépő ruháimra gondolok. Szeretném, ha az emberek művészetként fogadnák el azokat az öltözékeket, amelyekben fellépel, hiszen munkásságom lelke a divat és a vizuális művészet" - állítja a 23 éves énekesnő.

A futurisztikus ruháiról ismert művésznő már többször bebizonyította, hogy nem szégyenlős. Bárhol és bármikor képes elképesztő kosztümöket magára ölteni, s akár még melltartóban vagy tornaruhában is végigsétál a vörös szőnyegen.

Ha kíváncsi vagy Lady Gaga ruhatárára, kattints a BellaCafe oldalára!

 

 Villantás     2009. 08. 06


Lady Gaga hermafrodita?Lady Gaga, az ismert énekesnő olyat mutatott a világnak, ami egy nőtől merőben szokatlan. Kiderült, hogy a sztárnak pénisze is van. Az énekesnő sajtósa tagad.

 

 

 

Kép Lady GaGa hermafrodita? Lady GaGának pénisze van – állítja a Bild című német napilap. Egyik fellépése során valóban kilógott valami az énekesnő miniszoknyája alól, ezért máris arról suttognak, hogy Lady GaGa valójában férfi.Legalábbis valami van a lába közt.Legalábbis kap oda olyat ami a fiúknak van.A legtöbb vélemény szerint azonban egy új reklámfogásról van szó,rejtély tehát nincs csak mesterségesen gerjesztett érdeklődés!

Az amerikai sztár egy koncerten a Money Honey című dala előtt a közönséget szórakoztatta szövegével, egy látványelemnek szánt robogón ülve. Mikor leszállt a járműről, szűk ruhájának igazgatása közben kivillant az, amit a Bild német bulvárlap szerint titokban szeretett volna tartani: a pénisze.

„Igen, van férfi és női nemi szervem is, de nőnek tartom magam“ – mondta állítólag Lady Gaga, akinek elmondása szerint csak egy igazán kicsi pénisze van. Szexi és tüzes nőnek tartja magát, nem érdekli mit gondolnak mások hermafroditaságáról.

Az énekesnő sajtósa hevesen tagadja, hogy a fenti nyilatkozat valódi lenne. Az mindenesetre találgatásra ad okot, miért vett fel Lady Gaga ilyen szűk ruhát, ha van rejtegetni valója. Sokak szerint csak egy jól megkomponált reklámfogásról van szó.

Lady Gaga, polgári nevén Joanne Stefani Germanotta New York-i olasz szülők gyermeke, 1986-ban született. Művészneve a Queen együttes legendás Radio Gaga című számából ered. 2008-ban jelent meg első albuma, a Fame, mely a slágerlisták élére repítette a fiatal énekesnőt.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.