Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Filmsztárok titkai

2009.11.27

 

Szeretettel köszöntök minden kedves Olvasót!

 

A sztárok élete sem csupán partikból, állandó rongyrázásból áll. Ahhoz, hogy idáig eljussanak, azért meg kell dolgozniuk. Csillogó világuk kulisszái mögé néha azért beleshetsz például, ha elolvasod a Női Portál cikkeit. De azért mi nem feledkezhetünk el a reflektorfényben élők mellett a félhomályba került hírességekről sem. Gyere, tarts velünk!

 

*** A Hónap Témája: ***
Sztárok és titkok

 

10 ok, ami miatt szeretjük az Alkonyatot

 

 Videó leírása

amerikai akció-horror
rendező: Catherine Hardwicke
szereplő(k):
Kristen Stewart (Bella Swan)
Robert Pattinson (Edward Cullen)
Taylor Lautner (Jacob Black)

 

 

Ha számodra is érthetetlen, mi ez az őrület a Twilight-sagát illetően, akkor olvasd el összeállításunkat! Összeszedtünk 10 okot, miért érdemes megnézni a filmet! De igazság szerint nehezebb volt abbahagyni, mint a tíz dolgot megtalálni. Tovább »

 

 

 

A Beckham-házaspár Titka

Lehet őket szeretni vagy utálni, egy biztos: nincs olyan ember, aki ne ismerné a nevüket, sőt, stílusdiktátori szerepüket. Napjaink meghatározó alakjává váltak, azt, hogy hogyan tőlünk megtudhatod.

 

 

 Sokkoló sztárplasztikák

Még mindig nem tudunk napirendre térni afelett, hogy néhányan miért plasztikáztatják magukat. Különösen azoknál, akik a színészi pályát választották, mert még a mimikájuktól is elbúcsúzhatnak. Tovább »

 

Top 7 hollywoodi rosszfiú

Legutóbb a feltörekvő, ifjú férfi színészeket mutattuk be nektek, a legígéretesebb tehetségeket, ezúttal viszont azok a pasik vannak a hírességek közül soron, akik inkább botrányaikról (voltak) híresek. Tovább »

 

Hollywood ifjú szexis Titánjai

Ha már unod Brad Pittet vagy George Clooney arcát, de imádod a sármos pasikat, akkor összeállításunk tetszeni fog! Összeállításunkban megismerheted a legígéretesebb ifjú filmsztár-jelölteket. Tovább »

 

Top 6 +1 hollywoodi tinisztár a 90-es évekből

Gyerekkel és kutyával minden filmet el lehet adni. Tudják ezt a rendezők is, akik szívesen foglalkoztatnak édes kis fiatalokat. De vajon milyen sorsra jutottak az elmúlt évtizedekben? De főként hogyan néznek ki most? Tovább »

 

Az évtized 10 tv-s karaktere amerikai sorozatokból

Lassan végére érünk ennek az évtizednek is. Rengeteg sorozat indult el ezekben az években, változóan jól sikerült karakterekkel. Összeállításunkból megtudhatod, kik szerepeltek a legjobban! Tovább »

 

Híresen tökéletes

Álló- vagy hullócsillag. Híresség, aki minőséget ad a közönségének vagy mondvacsinált hétköznapi hősök… Nekünk egyre megy: faljuk a pletykákat, fogyasztjuk a sztárokat. Tovább »

 

Duci hírességek, akikért megvesznek a pasik

Unod a vézna hírességek látványát? Mi is! Összeállításunkban bemutatjuk, a szerintünk legdögösebb egyáltalán nem vékony sztárokat. Tovább »

 

A legjobb filmes csókok - szerintünk

Ki ne tudna legalább egy olyan mozivásznon elcsattant csókot említeni, mely örökre belopta a szívébe magát? Most mi osztottuk ki a legjobb filmes csókoknak járó díjat, persze kizárólag szubjektívan. Tovább »

 

Patrick Swayze élete képekben

Patrick Swayze, a Dirty Dancing csillaga 2009. szeptember 14-én, 57 évesen otthonában meghalt. Az a csillag, aki a Dirty Dancinggel táncolt be az életünkbe, és szívünket tovább olvasztotta a Ghostban, hasnyálmirigy-rákkal harcolt. Tovább »

 

5 gyönyörű világsztár, aki elfogadja narancsbőrét

Képszerkesztőkkel folyamatosan kozmetikázott világunkban akadnak azért olyan híres szépségek, akik nem félnek megmutatni magukat narancsbőrös valójukban. Íme a mi kedvenceik, akik mindenféle nyomás ellenére nem rejtegetik, sőt büszkék testükre. Tovább »

 

Híres pasik fehérneműben

Néha olyan igazságtalan az élet. Például, amikor még a női magazinok címlapján is csak csini csajok virítanak. Persze egy-két kivétel akad, de olyan jó néha pasikon legeltetni a szemünket. Vagy te nem így gondolod? Tovább »

 

Valahonnan ismerős?

Érezted már azt, amikor egy újdonsült sztárt figyeltél, hogy valahonnan ismerős? Bizonyára eddig is biztos voltál benne, hogy nem a sarki közértből, és nem is a Szomszédok panelrengetegéből… Hogy ne kelljen tovább törnöd a fejed, fellebbentjük a fátylat néhány döbbenetes hasonlóságról. Tovább »

 

Celebek smink nélkül

Amikor smink nélkül utcára lépnek a sztárok éppoly szürkék és haloványak, mint bármelyikünk, mikor leugrik a sarki élelmiszerboltba. Nézd meg képeinket, utána azon fogsz töprengeni, út közben hol hagyták el kisugárzásukat… Tovább »

 

Top 9 legkevésbé szimpi sztárpár

Az Élet írja a legfurcsább forgatókönyvet mindenben, de talán a legdöbbenetesebb fordulatokat a szerelem terén. Persze közvetlen környezetünkben is így van ez, de ha hírességekkel történik meg, még inkább felkapjuk a fejünket. Tovább »

 

Nagy sztárok - apró szerszámmal

„Nem minden arany, ami fénylik!” Kissé elcsépelt, mégis igaz. Sőt, még igazabb, ha a sztárokat vesszük sorjában, akiknek a gatyája mély, nem megrendítő, néha kicsit vicces tartalmat rejt. Bizonyára tettek valamit azért, hogy ébren tartsák a szóbeszédet! Tovább »

 

Sztárok retusálás nélkül (?!)

Nemrégiben elképzelhetetlen lett volna, hogy egy címlapsztár ne legyen sminkelve vagy agyonretusálva a borítón. Pedig páran közülük natúr valójukban még talán jobban is mutatnak, és ezt még vállalják is!Tovább »

 

Top 5 szerelem- és szexmítosz a filmekben

Minden film, de a romantikus kategóriába soroltak leginkább, mindig üzennek valami általános igazságot neked. De, ha az élet nevű valós filmkockákat pergetjük, egyáltalán nem biztos, hogy tartalmuk megvalósítható, vagy örökérvényű lehet. Tovább »

 

Guy Ritchie, Kate Moss és mások matt részegen

Biztos a megfeszített munkatempó az oka, hogy oly sok érdekes arckifejezést, bárgyú vigyort látni a máskor tip-top hírességek arckifejezésén. De ne legyünk rosszindulatúak, néha nekik is kell egy kis lazítás! Tovább »

 

Sztárok pőrén: bátrak vagy túl merészek?

Manapság a sztárok – főként, ha nőkről van szó – felvesznek bármit, csakhogy a figyelem középpontjába kerüljenek. Összeállításunkban a legextrémebb hírességeket mutatjuk be – döntsd el te, hogy ők bátrak vagy épp túl merészen, már inkább pucérak! Tovább »

 

Boldog sztárapukák

Ahogy telnek-múlnak az évek a dögös pasik is lenyugszanak, legyenek akármennyire híresek és nőfalók. (Persze kivételek mindig akadnak, lásd George Clooneyt.) Idővel aztán bennük is előtör az utód iránti vágy, és meglepő fordulatokat produkál az életük. Tovább »

 

Jelmezes hírességek és gyerekeik

A szülői feladatok mindenkit köteleznek. Nincs ez másként a sztáranyukáknál és sztárapukáknál sem. Ha másért nem már csak a móka kedvéért is követik gyermekeik példáját és beöltöznek ők is valamilyen maskarába. Tovább »


*** Tesztek sztárokkal ***

Te melyik díva vagy? »
Ki a te filmsztár pasid? »
Melyik film hősnője vagy? »
Melyik Bond-lány vagy? »  
Melyik film hősnője vagy? »
Melyik szexi Alkonyat-sztár
lenne az ideális párod? »

Melyik sztárpár vagytok ti? »
Melyik Született feleség vagy? »
Ki vagy te a Grace Klinikából? »
Ki vagy a Szex és New Yorkból? »
Ki a te Mr. Biged a Szex és New Yorkból? »

 


*** Tanácstalan vagy? Kérdezd szakértőnket! ***

Optikus »

Cigánykártya jós »

Válási kríziskezelés szakértő »

Pszichotronikus-szellemsebész »

Angyalkommunikációs szakértő »

Kéz- és lábápoló, műkörömépítő »

Dohányzás leszoktatási szakértő »

Hajhosszabbítás-dúsítás szakértő »

Munkaügyi és TB-ellátás szakértő »

Szenvedély-betegségek szakértője »

Keleti mozgás- és masszázsterapeuta »

 


*** Kedvenc fórumtémák *** ha érdekel valamelyik, katt rá

első sex »

Égi segítők »

libidócsökkenés »

Jóképű sztárok »

használt ruhák »

Hajtöredezés :S »

Mit főztök holnap? »

tanár-diák-szerelem »

Mézeskalácsot hogyan? »

szezon végi leárazások »

Spórolás, pénz beosztás »

 

 

BÁRGYÚ  VIGYOR

 

Kate Moss

A parti sosem ér véget a szupermodell Kate Moss számára! És bár elmúlt 35 éves, élheti a "vadócgyerek-stílust" az öregedés jelei nélkül.

 

 

Courtney Love

Még mindig igazi rocker csajszi Courtney Love, és még mindig nem akar leállni 44 éve ellenére sem. Hiába a számtalan elvonókúra, a parti-szellemet nem lehetett kiűzni belőle.

 

 

Guy Ritchie

Mindig szeretett Guy Ritchie legurítani egy pohárkával – vagy még inkább kettővel… Most meg aztán, hogy nincs már az asszony, Madonna, aki várná otthon (bár korábban sem nagyon volt) egyre többször látni lerészegedve. Lassan vehetne magának egy kocsmát…

 

 

Lily Allen

Lilly Allent elég gyakran kapják a Londoni kocsmák bugyraiban elmélyülni, amint bánatát éppen sörbe folytja. Pedig ragaszkodik hozzá, hogy ő nem egy részeges ember. Minket meg lehet győzni…

 

 

Lindsay Lohan

Sok, egykori gyereksztárból lesz lecsúszott parti-állat – akármekkora tehetségnek tartják is. Ez alul Lohan-kisasszony sem kivétel.

 

 

Pete Doherty

Pete Dohertynek névjegye az réveteg tekintet. Ha zülleni szeretnél, rá számíthatsz, akár ismeretlenül is. Ismeri a legtutibb helyszíneket, és megfelelő kapcsolatokkal is rendelkezik – már ami a tudatmódosító szereket illet…

 

 

Tara Reid

Túl van már a rehabon Tara Reid is. Meg is lepődtünk (először) a fenti képen, ami egy kaliforniai fesztiválon készült: simán csak diabetikus édes üdítőt kóstolgat. De aztán a tekintetére esett a szemünk, és megtaláltuk a választ…

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.