Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FERGIE 1.

2009.12.10

FERGIE

 

Kép Stacy Ann Ferguson azaz Fergie (Hacienda Heights, 1975. március 27), amerikai énekesnő, dalszövegíró, divattervező, modell és színésznő.  Gyermekszínészként Fergie többször szerepelt a Kids Incorporated című műsorban, ahol sorozatbeli nővérét Renee Sands alakította, akivel később tagjai voltak a Wild Orchid nevű lánybandának.2008-ban Fergie énekelte a Szex és New York című film betétdalát a A dal "Labels or Love-t, amelyből kislemez is készült. 2008-ban Kumi Koda japán énekesnő kérte fel egy közös dal erejéig, mely a That Ain't Cool címet kapta és Kumi Moon című albumán található. A kislemez második lett a japán Oricon Weekly Single Chartson. 2008-ban Michael Jackson Thriller című albumának 25. évfordulóján kiadták a Thriller 25 című labumot, amelyen mai előadókkal újra feldolgozzák az album dalai. Az albumon Michael Jackson Fergivel énekli el újra a Beat It-et. 2008. december 31-én több újévi bulin is fellépett a nevadai Las Vegasban, többek között a The Venetian és a The Palazzo kaszinókban Fergie 2004-ben találkozott először Josh Duhamel színésszel, amikor ő és a Black Eyed Peas szerepeltek a Las Vegas című televíziós sorozat egyik részében. 2007 óta együtt élnek a kaliforniai Brentwoodban és 2009 január 10-én házasodtak össze.

 

 

Életrajzi adatok
Teljes név Stacy Ann Ferguson
Becenév Fergie
Született 1975. március 27. (34 éves)
Származás Hacienda Heights, Kalifornia, USA
Pályafutás
Műfajok Pop, dance-pop, hip hop, R&B
Aktív évek 1984–
Együttes Black Eyed Peas (2003-)
Kapcsolódó együttes(ek) Wild Orchid (1991-2001), will.i.am, John Legend, Kumi Koda, Nelly
Kiadók A&M, Interscope, will.i.am music group
Honlap Fergie hivatalos honlapja

 

A legfrissebb Fergie hírek  2012.

[2009-12-07] Bánatában leitta magát Fergie
Úgy tűnt, Fergie jól viseli férje hűtlenségét, de nemrég az énekesnő a sárga földig leitta magát.

[2009-12-06] Felismerhetetlen lesz lassan Fergie
Fergie nyugodtan letagadhat pár évet a korából, sőt, a fiatalkori képeit is, mert azokon csak a saját anyukája ismeri fel a rengeteg plasztika után.

[2009-12-01] Itt a megamusical előzetese Fergie-vel!
Aki kicsit is szereti a műfajt, az már tűkön ül vagy egy éve, aki meg nem szereti, azt érdemes elrángatni majd a moziba a NINE című gigamusicalre, mert a szereplőgárdát nézve (Judy Dench, Sophia Loren, Nicole Kidman, Kate Hudson, Pénelope Cruz, Fergie, Marion Cottilard) életre szóló élményben lesz részünk.

 *********************************************************************

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.