Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csináld magad!

2009.12.03

 

Csináld magad!


Ha nem akarsz klasszikus fenyőfát…

1. Vegyél a piacon egy gyönyörű fenyőágat, majd műhóval fújd be – kifejezetten klasszikus giccs!
2. Különböző hosszúságú damilokkal akassz fel kedvenc színedben nagyméretű gömböket, majd lógasd le őket a plafonról, hogy himbálózhassanak. Garantáltan nem hullatja a tűleveleit!
3. Gömbölyű fahasábokból építs fenyőalakzatot, a széleket díszítsd teamécsesekkel.
4. A vasból vagy kerámiából készült asztali gyertyatartó mohával borítva helyettesítheti a hagyományos fenyőfát.


A csomagolás művészete


Egyedi, különleges és olcsó

Vannak ajándékok, amelyek egyszerűen megkívánják a különleges csomagolást. Ha nem akarsz sok pénzt költeni, fújj be egy újságpapírt arany vagy ezüst lakkfestékkel. Összegyűrve szuper látvány, majd meglátod!

Hulladékhasznosítás

Ugyancsak stílszerű, ha az ajándékokat anyagmaradékokkal – például súlyos bársonnyal, nemes selyemmel, szellős fátyollal – vagy selyempapírral csomagolod be.

Egységesség

Egyfélét mindenkinek. Miért kellene ezerféle ívet vásárolni, ha minden ajándékot ugyanazzal a módszerrel borítasz be? Például levelekkel vagy fenyővel díszített csomagolópapírral.

Egyéni stílus

A karácsonyi üdvözlőlapok többnyire már unalmasak, gyakran gyerekesek, és ritkán eredetiek. Sokkal személyesebb, ha magadról vagy Mikulásnak öltözött barátodról/kutyádról/macskádról készített fotót mellékelsz egy kis üdvözlő szöveggel.


Végül, de nem utolsó sorban

Vond be a családod és a barátaidat! Ha úgy érzed, hogy kevés idő áll rendelkezésedre ahhoz, hogy mindennel időben készen legyél, süss együtt szeretteiddel. Hidd el, már a készülődés is meghitt karácsonyi hangulatban fog telni.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.