Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nőknek nőkről

2010.02.10

 

Mikor csalfák a nők?

Egy romantikus kapcsolat kezdetén, amikor még mindkét fél szerelmes, és a vágyat szinte érezni lehet a levegőben, minden tökéletesnek tűnik… De aztán időközben nagyon sok minden megváltozhat a kapcsolatban.

Amikor a szex rutinná válik, és már csak a fizikai igények kielégítését szolgálja, az problémákhoz vezet. Egy online párkereső oldal tanulmánya azt mutatta, hogy a férfiak majdnem 50%-a a rossz szex miatt csalta meg a partnerét.

De vajon melyek a fő okok a nők esetében! Járjon utána velünk!

8 ok, amiért a nő megcsalhatja a partnerét:

  1. a figyelem hiánya (53%),
  2. a kommunikáció hiánya (45%),
  3. mert a partner elhanyagolja magát (38%),
  4. mert olyan benyomása támad, hogy a partnere nem tartja már vonzónak (33%),
  5. a fizikai kapcsolat hiánya miatt (30%),
  6. az együtt eltöltött idő hiánya miatt (30%),
  7. bosszúból (14%),
  8. túl sok alkohol elfogyasztása miatt (11%).

Miről árulkodik a testtartás?

Tudta, hogy tudat alatt rengeteg érzelmet kifejezünk a testünkkel, ugyanúgy ahogy a szemünk is tükrözi az érzéseinket? Ezeket a jeleket azonban sokkal nehezebb dekódolni. Fejtse meg velünk a testbeszéd jelentését! Akár már az első randevún kiderítheti, hogy mire számíthat.

A mellkasával és a vállaival Ön felé fordul

Bármire is néz a partnere, a legfontosabb az, ami felé a felsőtestével fordul, még akkor is, ha esetleg a tekintetével másmerre jár. Ez a testtartás figyelmet fejez ki Ön iránt. Biztos a siker!

Ha a test oldalra fordul, és nem Ön felé mutat

Ezt a kapcsolatot nem Önnek találták ki, hiszen ez a póz unottságot, érdektelenséget tükröz. A partnere szívesebben lenne valaki más társaságában

Úgy áll vagy ül, hogy a lábujjai egymás felé néznek

Ez a testtartás azt jelenti, hogy egy kicsit bizonytalan, és megerősítésre van szüksége! Ne fogja vissza magát, mosolyogjon és sugározzon pozitív jeleket, hogy cselekvésre bírja a bizonytalan idegent a bárpultnál...

A karjait a test előtt összekulcsolja

Ez minden esetben, ülve és állva is védekezést vagy bezárkózást jelent. Kemény fába vágja a fejszéjét, az illető nehezen nyílik meg, zárkózott a természete, de kezdeti bizonytalanságot is kifejezhet vele.

Csípőre tett kézzel áll

Sok mindent jelenthet ez a testtartás. Ami viszont biztos, hogy az illető felfokozott idegállapotban van, esetleg valamit számon szeretne kérni Önön, de fizikai vonzódást is kifejezhet. Legyen óvatos!

 

Csak nőknek!

Előfordult már Önnel, hogy úgy érezte, a férfiak nem veszik körül az Önnek kijáró figyelemmel, és nem értette, hogy miért? Biztosan Ön is elkövette a tipikus női hibákat. Tippjeinkkel akkor is magára irányíthatja a férfi tekinteteket, amikor nem feltétlenül ez a célja.

Maximum hárman menjenek együtt szórakozni!

A nagyobb nőcsoportok ugyanis megfélemlítik a férfiakat. A három jó szám, mert ha odajön egy férfi, a társaság másik két női tagja nyugodtan beszélgethet tovább egymással.

Tartson egy pohár italt a kezében!

A pasik nem szeretik, ha kihasználják őket. Vagyis ha már van Önnél egy ital, nem kell rögtön meghívniuk valamire. A férfiak általában olyan nőkre indulnak rá, akiknek félig van a poharuk. Amíg beszélgetésbe elegyednek, a nő megihatja az italát, és a következőt már a férfi rendelheti. Ez amolyan íratlan egyezség.

Mosolyogjon őszintén!

Ez nyilvánvaló, ugye? Mégsem lehet elég gyakran hangsúlyozni. A nők persze állandóan mosolyognak, akkor is, amikor zavarban vannak, és akkor is, amikor csak udvariasnak akarnak látszani. Következésképpen az a nő, aki nem mosolyog, megközelíthetetlen jégcsapnak tűnik.

Tartson szemkontaktust!

Hogy a terem másik végéből magához vonzza a férfit, hajtsa le kicsit a fejét és lövelljen felé elbűvölő pillantásokat. (A pasik ugyanis imádják, amikor fölfelé néznek rájuk, ettől férfiasnak érzik magukat.) Ha a férfi annyira fantasztikus, hogy zavarában nem mer a szemébe nézni, összpontosítson a két szeme közti apró területre: nem fogja észrevenni a különbséget.

Ne kérdezze meg egyből, mivel foglalkozik!

Sok pasinak az a meggyőződése, hogy a nők csak a pénzüket akarják. A barátaim nagy része elmenekült, amikor rákérdeztek, mivel foglalkozik, pedig nem volt okuk rá. Itt megint a kihasználástól való félelem dolgozik.

Csevegjen optimistán!

Ismerősek ezek a mondatok? „Hogy itt milyen meleg van!” „Hogy itt minden milyen drága!” „Nézd azt a csajt, mint akit a nyolcvanas évekből felejtettek itt!” Ezektől a kijelentésektől biztosan elmegy a kedve a férfiaknak. Vegye inkább elő az optimista énjét: beszéljen a múlt nyári vakációról, a kedvenc együtteséről, jó filmekről. A mélyenszántó, sötét gondolatokat hagyja meg későbbre.

 

Legyen pozitív már az első randevún

Ez az a kérdés, amiben a nők és a férfiak véleménye nem fog soha megegyezni. A vélemények nem véletlenül ütköznek: a nők felülértékelik a külcsínt, ami nem csoda, hiszen még a vízcsapból is a cicababák folynak. Pedig nem is gondolják mennyire egyszerű a válasz. 1 tippet biztosan adhatunk: a pozitív hozzáállás.

Ha hódítani akar, ne szorongjon tovább. Ne gondoljon a munkára, pénzügyekre, próbáljon meg minden negatív gondolatot kiűzni a fejéből. A családi problémák is várhatnak. Miért akarna erről hallani a férfi a legelső alkalommal, amikor beszélgetnek?

Hogyan legyünk pozitívak?

Először is muszáj, hogy megbarátkozzon magával, és élvezze a t, aki Önben lakozik! Tanulja meg szeretni magát, és meglátja a világ is Önre mosolyog. Ez úgy hangozhat, mint egy szokványos pszichológia tanács, de nagy igazság van benne, és a józan paraszti ész is ezt diktálja, hogy az emberek inkább vonzódnak azokhoz az emberekhez, akik élvezik az életet.

Egy jó tanács: amikor a pozitív gondolkodásról beszélünk, az nem egyenlő az önhittséggel. Ne beszéljen folyamatosan önmagáról, legyen érdeklődő és természetes. Ahhoz, hogy a beszélgetés kellemes legyen, őt is meg kell ismernie. Amikor pedig Önről van szó, koncentráljon a pozitív dolgokra: az első randi nem az a találkozó, amikor problémákat kell megoldanunk.

Az ex-pasas esete

Végül, de nem utolsósorban: soha de soha ne beszéljen az exről az első alkalommal. Később elkerülhetetlen lesz, de az első találkozók varázsát ne rontsa el ezzel. Később még jól jöhet: minden pozitív dolog, amit az exről mond neki, csökkenti a partnere önbecsülését. Ha az első randin mégis elhangzana az a kérdés, hogy és előtte mi volt, adjon illedelmes de neutrális választ: "nem találtuk meg azt, amit egymásban kerestünk." Ha az exét szidja, rögtön elriasztja új partnerét, de ha arra fókuszál, hogy mindenki a hozzá illő társat keresi, akkor céltudatosabbnak és toleránsabbnak tűnik - rögtön a kezdet kezdetén.

Kellemes percek

Ha az első randin rögtön érzi, hogy nem ő az igazi, akkor is maradjon kedves: az embernek szüksége van kellemes ismerősökre, barátokra is. Soha nem tudhatja, hogy egy nem jól sikerült randinak köszönhetően (vagy épp azért) találja meg a következő programon az Önhöz illő partnert - még akkor is, ha arra a programra eredetileg egy "rosszul sikerült első randissal" megy.

 

Legyen az élet minden területén sikeres!

A legtöbb ember életében a család és a munka a két legfontosabb dolog, de úgy tűnik, ezek valahogy sohasem találnak közös nyelvet. A család és a munka közötti egyensúly megteremtése soha véget nem érő történet, mivel az otthoni és a munkahelyi követelmények általában egyre nőnek, idő viszont egyre kevesebb van.

Mindkét területen csak egyetlen kulcsa van a sikernek: állítson fel fontossági sorrendet. Készítsen egy következetes tervet, és meglátja, otthon és a munkahelyén is sikeresebb lesz …

1. lépés: Határozza meg, mi a siker

Ha sikeres szeretne lenni, először is határozza meg, mit jelent Önnek a siker. Ha családja van, írja össze, mi a fontos a családjának, és Ön ehhez hogyan tud hozzájárulni. Ezután írja le, mi az, ami Önnek személy szerint fontos: otthon és a munkában.

2. lépés: Állítson fel fontossági sorrendet

Határozza el, hogy a sikere legfontosabb alkotóelemei számára mindig lesz ideje. A napjait olyan feladatokkal töltse ki, amelyek hozzájárulnak az otthoni és a munkahelyi sikerek eléréséhez.

3. lépés: Ossza be a munkaidejét

Sohase vigyen haza munkát, még akkor sem, ha ez azt jelenti, hogy tovább kell bent maradnia a munkahelyén. Határozza meg, mennyi időt szán a munkájára, és ehhez ragaszkodjon. Ha hazaért, kapcsolja ki a telefonját és a számítógépet. Ha ügyeletet kell vállalnia, csak akkor tegye ezt, ha feltétlenül szükséges.

4. lépés: Szánjon időt a családjára és saját magára

Tervezze úgy az idejét, hogy akkor jusson ideje a családjára, amikor a legnagyobb szükségük van Önre. Töltsön el egy kis időt a gyerekeivel, mielőtt lefekszenek aludni, és a párjával, mielőtt elalszanak. Ha van rá mód, vonja be a családját a saját tevékenységeibe, de ha ez nem lehetséges, inkább mondjon le egy-egy kevésbé fontos hobbijáról.

5. lépés: Készítsen pénzügyi tervet

Írja össze, mik a rövid-és hosszútávú pénzügyi elvárásai, és készítsen egy olyan pénzügyi tervet, amely alkalmazkodik a jelenlegi igényeihez. Ügyeljen azonban arra, hogy a terve ne rugaszkodjon el a valóságtól, mérhető és értékelhető legyen. Vegye bele a családja és a saját egyéni igényeit, mint például új autó a család számára, vagy egy tanfolyam, amely segíti Önt a munkájában.

6. lépés: Kommunikáljon a családjával és a főnökével

Pontosan magyarázza el a családjának, milyen követelményeknek kell megfelelnie a munkahelyén. Meg kell érteniük, például, miért nem ér haza időben, de ne felejtse el ezt időben közölni velük. Hasonlóképpen folytasson minőségi párbeszédet a feletteseivel, ha szükséges.

 

Tudja meg első kézből, mitől döglik a légy

Az erotikus tippekből soha nem elég, és most első kézből kapja őket, tehát nem árt megfogadnia a tanácsokat. Bár minden nő más és más, ezeket a tippeket biztosan hasznosíthatja! Nem árulunk el nagy titkokat, mégis rálelhet egy-egy lakat kulcsára.

A szeretkezés nem verseny!

A szex ma sincs az olimpiai versenyszámok listáján, de ha már így akarja felfogni, akkor inkább egy maratoni futásra gondoljon, mint egy sprintre. Az előjáték során koncentráljon a nő combjaira és az alhasára, és ne lépje át a képzeletbeli határt, amíg azt nem érzi, hogy szinte sikít partnere teste a folytatásért.

Sportoljanak együtt!

Menjenek el egy edzőterembe vagy sportoljanak otthon együtt. Tekintsen az edzésre úgy, mint egy zsírégető előjátékra. Eltereli az aggasztó gondolatokat, javítja a testképet, ráadásul az edzés után az izzadságban olyan anyagok vannak, amelyek belégzéskor izgalomba hozzák a nőket.

Fogja a kezét!

Ha fogják egymás kezét az izgatóan hathat a másikra, nem csak az érintés miatt. Azt mutatja a nőnek, hogy Ön elkötelezett és büszke a kapcsolatukra.

Ne rohanja le!

Használja a várakozást vágykeltésre. Ahelyett, hogy letépné a ruháit, húzza az időt, amíg csak lehet. Mondja el minden pici bőrfelületről, mit fog tenni vele, amikor fedetlen lesz.

Csinálja másként!

Ne féljen a változástól! Közös kalandozásaik a lepedők között sokkal élvezetesebbek lesznek, ha másként csinálják, mint a megszokott. Ez az újdonság varázsaként fog hatni, és feléleszti a kapcsolat elején átélt izgalmakat, amikor még nem tudták, hogy mi lesz pontosan a következő lépés és mit várhatnak a másiktól.

Érdemelje ki a felfedezéshez való jogot

A partner testének felfedezéséhez való jog nem öröklődik, ki kell azt érdemelni. Idő, bizalom és kellő tapintat szükséges hozzá: a nők 66%-a azt vallja, hogy a kapcsolatnak egy későbbi szakaszában inkább hajlandóak a kísérletezésre. Tehát türelem, rózsát terem…

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.