Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Felébred a bűntudat?

2010.06.17

Felébred a bűntudat?
A férfinak elég egy korsó sör, és nincs többé titok. Az úgynevezett erotikus „feketemunkára” minden férfi büszke, esze ágában sincs magában tartani a részleteket, egy cseppet sem szégyelli, amit tett. Eleinte elégedett önmagával: milyen fantasztikus az ágyban! Aztán jönnek a bonyodalmak. Lehet, hogy lelkifurdalása támad, ha közeli ismerőse a megcsalt férj. Ilyen Sándor esete, aki a főnöke feleségébe zúgott bele. Aliz férje ügyvezető igazgató annál a cégnél, ahol Sándor (41 éves autószerelő) dolgozik. Sándor és Aliz öt éve szeretők. Szeretnék, ha kapcsolatuk több lenne, de ez lehetetlen anélkül, hogy Sándor munkanélkülivé válna. Nem tudják, hogyan magyarázhatnák meg szerelmüket a párjuknak és összesen hat gyermeküknek.

– Soha nem hittem, hogy velem ilyesmi megtörténhet. 16 éve vagyok nős, Aliz 21 éve ment hozzá a főnökömhöz. Rettegve gondolok arra, hogyan tartom el a családomat, ha kitudódik a dolog. De az érzelmek minden félelemnél erősebbek. Az üzleti utazások után nagyon rossz érzés hazamenni úgy, hogy közben érzed, nem az igazi nőhöz mész. Nem tudtam ellenállni az újnak, a tiltottnak. Valószínűleg az is közrejátszhatott, hogy feleségemmel, Krisztinával a házasságunk csak hétköznapokból állt. Alizzal felfedeztük újra a szexualitást. Hol nála, hol nálam vagyunk. Elektromos kapunyitóm van a garázsban, így senki nem látja, mikor kivel megyek be a házba. Ha tőlünk megyünk Aliz autójához, mindig letakarja a fejét, és lebukik az autóban. Mint egy amerikai filmben, de éppen ettől olyan izgalmas. Természetesen furdal a lelkiismeret a gyerekek és a főnököm miatt, de nem érzem bűnösnek magam.

Egyszerű, gyors és jó
A szerelmi háromszög fenntartása nyilvánvalóan „munkával” jár. Mindent meg kell tervezni, át kell gondolni, nehogy kiderüljön. Úgy is mondhatnánk, hogy ez egy szexuális James Bond-játék. Figyelni kell arra, hol parkolunk, milyen néven jelentkezünk be a motelba. Előfordul, hogy kevés idő áll rendelkezésre, ilyenkor a pároknak el kell felejteniük a beszélgetést, az előjátékot. Le a nadrággal, és térjünk a tárgyra. Egyszerű, gyors és jó szex – erre vágyunk, mondják a szeretők, és meg vannak elégedve magukkal. A legtöbbjüknek ugyanis meggyőződése, hogy a teljesítményüknek, csáberejüknek köszönhető ez a hirtelen vadság. Valójában nem kell nagy lepedőbetyárnak lenniük. A titkos találkák már önmagukban fokozzák a vágyat.

István (42 éves építész) életében két nő van. Élettársával, a 38 éves Mónikával este és éjjel van együtt. A másik nő az 53 éves Teri. Mivel egymás mellett van az irodájuk, mindennap találkoznak.
– Mónika és Teri egyaránt erős, intelligens nő, de külsőleg egészen mások. Mónika alacsony és molett. Természetes szőke haja, kedves, pufók arca van. Nem sminkeli magát, és nem használ parfümöt sem. Teri ezzel szemben 1,75 méter magas, vékony, melírozott hajú nő. A smink és az izgató parfüm nagyon nőiessé teszi. Mónika igazi szellemi társ, mindenről tudunk beszélgetni. Teri pedig a szenvedélyt, a vágyat jelenti az életemben. Legszívesebben mindkettejüket feleségül venném. Miért ne lehetnék két nővel egyszerre boldog? Miért kell a régit félretenni, ha beleszeretek egy másik nőbe? Nekünk már csak a bujkálás marad. Teri férje, János semmit nem tud kettőnkről. Minden alkalommal, amikor szeretkezünk, hazamegy, és megismétli a férjével. Szerinte ez nagyon izgalmas. Minden ünnepre meghívnak. Hivatalosan a család barátja vagyok. Én is szeretném, ha Teri néha eljönne hozzánk, de Móni nem tudná elviselni más nő jelenlétét, hát még ha tudná, hogy a szeretőm.

Már több kell
Máté (27 éves kutató) másfél éve folytat titkos viszonyt Máriával. Ismeri Mari férjét, és nagyon sajnálja a megcsalt férfit. Ezért minél hamarabb tiszta vizet akar önteni a pohárba: Máriának el kell válnia.
– Egy szórakozóhelyen ismertem meg Máriát. Nagyon sokan voltunk. Barátok és azok barátai, ismerősei. Egyszer valaki bemutatta őt és a férjét. A férfi barátai is ott voltak, azokkal iszogatott. Így egész este kettesben beszélgettünk. Nem érdekeltek a többiek, még a férje sem. Az este végén megbeszéltünk egy találkozót. Már akkor éreztem, hogy többre vágyik. Másnap elmentünk kávézni, majd kocsijával hazavitt, de nem jött fel hozzám. Nagyon energikus, céltudatos, tudja, mit akar, és el is éri azt. Egy hónap múlva aztán megtörtént a dolog. Azóta, hacsak lehet, találkozunk, és fantasztikus a szexuális összhang közöttünk. Mária mindig azt mondja, hogy már nem szeretkezik a férjével, és nem akar vele élni. Szinte mindenki – a férje is – tud a kapcsolatunkról. De nem szól egy szót sem, türelmesen várja, hogy Mária visszatérjen hozzá. Remélem, hogy ez nem következik be. Azt szeretném, ha elválna, és velem élne. Ezt megmondtam neki is, mert magától soha nem lépne. Nagyon rosszul érzem magam, ha találkozom a férjével, ezért is siettetem a válást. Nemrégiben láttam, hogy részegen imbolygott egyik kocsmából a másikba. Azt gondoltam, nem! Így nem akarom! Akár én is lehetnék ilyen állapotban! Nem akarom a hitvesi ágyukban csinálni. Mari ezt nem érti meg… Megvárom, hogy tényleg beadja-e a válókeresetet. Február 15-ig, a születésnapomig adok neki időt, ha nem történik semmi, otthagyom. Tiszta kapcsolatot akarok.

A sors fintora, hogy néhány férfi egy idő után többet akar a kapcsolattól. Már nem elég a puszta erotika. Minden észérv ellenére érzelmi kockázatot vállal, föladja elveit. Meghívja a nőt moziba, színházba, vacsorázni vagy titkos utazásokra. Teljesen elveszítheti a fejét. Minden percet a nővel akar tölteni. Szerelmes lesz. Gondolkodni képtelen, lebeg a rózsaszín ködben. Hosszasan bámulja magát reggelente a tükörben, illatfelhőben úszik. Egyik pillanatban szépfiúnak látja magát, másik pillanatban kétségbeesve tapogatja pocakját, sőt kezelésbe veszi szemráncait. Zavarni kezdi az a plusz 30 kiló, amelyet a családi konyha unalmában felszedett. Mi tehet ilyenkor az elhanyagolt feleség? Összeszedi magát, és kipuhatolja, hogy mi izgatja a mellette horkoló hústömeget abban a másik asszonyban, és megpróbál úgy kinézni, viselkedni, mint férje álmainak asszonya. Ez csak azért veszélyes, mert a jótékony változásokat (új haj, új ruha, új smink) nem a férj szokta észrevenni, hiszen az se hall, se lát, hanem az örök lesben álló harmadik. És a kör bezárul.

 

én csak azt nem értem ebben az egész történetben,hogy ez a pasas miért akar hülyét csinálni ebböl a feleségböl mikor ott van neki a nőcskéje na ezért húztam fel magam

Lucy
2010. június 12. 00:40

Volna 1-2 hasznos ötletem, hogyan old meg ezt a pocsék állapotot, de azt inkább valami más módon tenném, mert közfelháborodást okoznék vele! :-)

Mióta is vagy házas ezzel az emberrel? Nem akarsz esetleg egy végleges levegőváltozást? :-)

Ha nagyon akarod, ebben is tudok ajánlani pár lehetőséget. Vagy összekapja magát, vagy kénytelen leszel új menüt tenni az asztalra, hogy ne veszítsd el magad teljesen.
Nem kell mártírnak lenni, ha nem megy a bicikli, cseréld le kismotorra! :-)
A mai világba nincs olyan, hogy nem tudok elválni. Mindenkitől meg lehet szabadulni, csak érteni kell hozzá.
Ne szarizd magad, és azt a falféket se! Az egyedüllét meg egyáltalán nem rossz! Ilyen kényszerzubbonyszerű kapcsolat után egyenesen gyönyörködtet a függetlenség.Ha lelkileg helyre tetted magad, szemtelenül éhes leszel, na itt kell okosan enni a svédasztalról. :-)

Csak juss el odáig!

elkeseredett
2010. június 11. 12:56

Hát igen, csak még majdnem 2 hónap. És akkor is csak 2-3 napról lesz szó. De valahogy muszáj addig kibírnom. Most csak ez éltet. És hogy ennyi idő után láthassam a régi kis pajtásaimat. Csak ne lennének ilyen nagyon messze. Olyan lesz, mint egy időutazás. Visszatérek a gyerekkorba. Annak is a szebbik részébe.

Lucy
2010. június 11. 12:18

helyes, menj csak! :-) Érezd jól magad!

elkeseredett
2010. június 11. 11:53

Kösz. Igen, ezt a papíros trükköt én is alkalmaztam már, de nem párkapcsolatban. A kettesben történő "nyaralás" már megvolt, 2 hónapja. De tudod a problémák ott is előjönnek. Önmagunk elöl nem menekülhetünk el. Az utazás vagy elodázza a bajokat, vagy kiélesíti. A világ legszebb táján voltunk, amiről a legtöbb ember csak álmodni mer, vagy még azt sem. Régóta spóroltam erre, és nem zavart, hogy miről kell lemondanom róla.
De ott is sikerült párszor összeugranunk. A legjobban az fájt, hogy nemcsak rám, még a barátaira sem hallgatott. Akik mondták, hogy ne akarjon egyszerre mindent, ilyen rövid idő alatt nem lehet ekkora országot bekebelezni. És néha a kevesebb a több. Tudod én utálom, ha nyaralás közben is sürgetnek. Miért nem lehet élvezni is a kirándulást? Nem volt idő enni, inni, aludni, WC-re menni, lazítani egy kicsit. Mindig futni kellett. Nem volt idő gyönyörködni sem. Állandóan a fényképezési kényszer. Persze, kell fotózni egy utazás során, de miért nem lehet csak úgy, cél nélkül megállni, élvezkedni, rácsodálkozni a világra? Hogy közben nem a praktikus dolgokon járjon az eszünk? Lehet, hogy bennem van a hiba.
Amikor hajnali fél 5-kor már ágyban azon agonizál valaki, hogy el fogunk késni..... Egy nyaraláson miről lehet lekésni, ha a magad ura vagy? Mondtam is neki, hogy Te meg sem érdemelsz egy ilyen utazást, mert nem tudod élvezni. Épp olyan vagy, mint a sógorod, akinek mindene megvan, csak nem tud élni. Az ilyen embereket jobban sajnálom, mint a szegényeket. Akiknek adottak a feltételeik a boldogsághoz, még sem lesznek azok soha. Mert állandóan időkomplexusokban szenvednek, mindig rohanni kell.
Ez a telefonálás téma nálunk úgy van, hogy ő megígéri, hogy telefonál, aztán nem telefonál. Utána meg letagadja, hogy megígérte volna. Ilyenkor azon gondolkodom, hogy talán amnéziában szenved, vagy valami baja van.Mert ő túl sok mindent elfelejt, és még ő sértődik meg! Na ez a csúcs. Arról nem is beszélve, hogy számomra ezek alap dolgok egy kapcsolatban, nem is kell megígérni, természetes, hogy odaszólok, ahol tudom, hogy várnak rám. De mindent letagad. Néha az az érzésem, hogy lehet, hogy orvosi eset. Ahhoz ő túl fiatal, hogy ennyire feledékeny legyen. Meg azt is rosszul tűröm, hogy sosem figyel rám. MOndok neki valamit, majd fél perc múlva megkérdezi. Mondom neki, hogy épp az előbb mondtam. De nem figyelt oda.
Olyan meg nincs, hogy végighallgasson, azt sosem fogom megérteni. Mindig neki kell pofázni, akárhol vagyunk. Most hála isten a nyáron elutazom egy kb. 25 év nem látott gyerekkori barátnőmhöz. Ő szeretettel látná a páromat is, de mondtam, hogy isten ments. Szeretnék én is levegőhöz jutni, meg megszólalni. Már alig várom. Jó lesz egy kis környezetváltozás.